030131818 - Biostimulanter til majs - storparcel | U04 | Majs | 16-11-2018 11:11:53 |
030301718 030301717 - Såteknik til etablering af kløvergræs udlægsår 1. brugsår | S14 | Græs | 16-11-2018 10:11:22 |
030301718 - Såteknik til etablering af kløvergræs 1. Brugsår | S13 | Græs | 16-11-2018 10:11:26 |
030021718 - Slættidspunkt og stubhøjde i typeblandinger i kløvergræs_bl 45 | S16 | Græs | 16-11-2018 10:11:37 |
030021718 - Slættidspunkt og stubhøjde i typeblandinger i kløvergræs_bl 35 | S15 | Græs | 16-11-2018 10:11:20 |
040071818 - Midler til bekæmpelse af spildkartofler | Q52 | Vårbyg | 15-11-2018 09:11:51 |
040261818 - Storskalaforsøg med nitrifikationshæmmer i gylle til kartofler | Q49 | Kartofler | 15-11-2018 09:11:58 |
070871818 - Gylle med nitrifikationshæmmere til majs | U15 | Majs | 15-11-2018 08:11:24 |
090051818 - Forskellige olieræddikesorters modtagelighed for kålbrok. | T02 | Olieræddike | 14-11-2018 07:11:30 |
040321818 - Gylle med nitrifikationshæmmer og bladgødskning til kartofler | Q48 | Kartofler | 13-11-2018 13:11:08 |
031201818 - 031191818 - 031211818 Landsforsøg med Majshelsæd sorter | U01 | Majs | 13-11-2018 13:11:04 |
031211818 - Majssorter til helsæd, A og B sorter - kølige forhold | Majs | 13-11-2018 12:11:00 | |
030341818 - Monitering af vandprocent i kernemajs og tørstofprocent i kolbemajs | U21 | Majs | 13-11-2018 11:11:01 |
031201818 - Majssorter til helsæd, A og B sorter - lune forhold | Majs | 13-11-2018 10:11:54 | |
031191818 - Majssorter til helsæd, A og B sorter - lune forhold | Majs | 13-11-2018 10:11:51 | |
030111818 - Typer af startgødning til majs | U07 | Majs | 13-11-2018 10:11:33 |
030091818 - Strib till i majs med og uden vinterrug og alm. rajgræs som efterafgrøder | U14 | Majs | 13-11-2018 10:11:30 |
040201818-17 - Fosforoptimum i spisekartofler | Q42 | Kartofler | 12-11-2018 16:11:32 |
040201818 - Fosforoptimum i spisekartofler | Q41 | Kartofler | 12-11-2018 16:11:37 |
030351818 - DEMO: Monitering af efterafgrøder i majs med forskellig såteknik | T06 | Majs | 12-11-2018 15:11:26 |